Amsterdam

UITNODIGING

Beste leden,

In de maanden juni, juli en augustus willen we als bestuur in de buurt van Amsterdam een aantal bezoeken aan tuinen/parken organiseren. 

We doen dit CORONAPROOF. 

We houden ons aan de basisregels als niet meegaan bij klachten, waar nodig handen wassen en een mondkapje dragen. Ook houden we afstand van elkaar. 

We gaan op eigen gelegenheid naar een tuin/park toe, dit kan per fiets, auto of openbaar vervoer. 

We beginnen op zaterdag 12 juni met de Bijbelse tuin in Hoofddorp. In deze tuin zijn beelden te bekijken van Karel Gomes en Antoinette Otten met een bijbels thema. Ook de planten, struiken en bomen spelen een rol in de bijbel. Er is o.a. een pluktuin, een woestijntuin en een flinke vijver. 

Na de rondleiding drinken we koffie to go en is er gelegenheid om de winkel met boeken, wenskaarten en kaarsen te bezoeken. Er is een toilet.

De Bijbelse tuin, Kruisweg 1067, Hoofddorp is naast de Johannes de Doper Kerk. Te bereiken met bus 340, beneden het treinstation Hoofddorp. Halte geniedijk. Teruglopen ongeveer 5 minuten naar de kerk. 

We verzamelen om 10.45 uur voor de kerk . Rondleiding om 11.00 uur.

Er kunnen 10- 12 personen mee. Kosten geen, Groei en Bloei betaalt koffie en rondleiding. 

Opgeven bij Corrie Rikkers vóór 8 juni, mail c.rikkers(at)hetnet.nl of 0628332155 (whatsappen kan). Wie het eerst komt, het eerst maalt, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee met de rondleiding.

Groeten,

Het bestuur van Groei en Bloei