Amsterdam

UITNODIGING

Beste leden,

In de maanden juni, juli en augustus willen we als bestuur in de buurt van Amsterdam een aantal bezoeken aan tuinen/parken organiseren. 

We doen dit CORONAPROOF. 

We houden ons aan de basisregels als niet meegaan bij klachten, waar nodig handen wassen en een mondkapje dragen. Ook houden we afstand van elkaar. 

We gaan op eigen gelegenheid naar een tuin/park toe, dit kan per fiets, auto of openbaar vervoer. 

We beginnen op zaterdag 12 juni met de Bijbelse tuin in Hoofddorp. In deze tuin zijn beelden te bekijken van Karel Gomes en Antoinette Otten met een bijbels thema. Ook de planten, struiken en bomen spelen een rol in de bijbel. Er is o.a. een pluktuin, een woestijntuin en een flinke vijver. 

Na de rondleiding drinken we koffie to go en is er gelegenheid om de winkel met boeken, wenskaarten en kaarsen te bezoeken. Er is een toilet.

De Bijbelse tuin, Kruisweg 1067, Hoofddorp is naast de Johannes de Doper Kerk. Te bereiken met bus 340, beneden het treinstation Hoofddorp. Halte geniedijk. Teruglopen ongeveer 5 minuten naar de kerk. 

We verzamelen om 10.45 uur voor de kerk . Rondleiding om 11.00 uur.

Er kunnen 10- 12 personen mee. Kosten geen, Groei en Bloei betaalt koffie en rondleiding. 

Opgeven bij Corrie Rikkers vóór 8 juni, mail c.rikkers(at)hetnet.nl of 0628332155 (whatsappen kan). Wie het eerst komt, het eerst maalt, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee met de rondleiding.

Ideeën voor uitjes

Gelukkig komt het voorjaar en het mooie weer er weer aan, zodat wij buiten activiteiten kunnen organiseren. Wij denken dan aan het bezoeken van tuinen, zoals het landgoed Beeckestein in Velsen of het Thijssepark in Amstelveen. We kunnen daar dan op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer of de auto naar toe en daar op afstand met elkaar wandelen. Hopelijk zijn eind april, begin mei de terrassen weer open, zodat we daar een kopje koffie kunnen drinken. Lijkt het u wat? Of heeft u zelf ook (coronaproof) ideeën, laat het ons weten.

Mail naar: c.rikkers(at)hetnet.nl of bel/app naar 06 28332155.

Verandering in het bestuur

Ida Lodder, onze webmaster gaat verhuizen naar Hoogezand in de provincie Groningen. Wij vinden dat erg jammer, maar natuurlijk fijn voor haar. We danken haar voor het werk voor onze vereniging en wensen haar een fijne tijd toe in het hoge Noorden. Gelukkig wil Rania Siona onze nieuwe webmaster worden en is Ida druk bezig haar in te werken. Wij zijn daar erg blij mee, want een goedwerkende website is goud waard in deze corona tijden.