Amsterdam

NIEUWSFLITS MAART 2019

Workshops Voorjaar en Pasen

Creatief aan de slag met veel inspiratie door de lente en door Pasen. De voorjaarsworkshops worden gehouden op dinsdag 12 en op woensdag 13 maart en de Paasworkshops op dinsdag 16 en woensdag 17 april. Ze vinden plaats onder professionele begeleiding van Muriël Labordus van Tof Bloemen. Meer informatie in de agenda.

Algemene Ledenvergadering 13 april 2019

Algemene Ledenvergadering op Zaterdag 13 april 2019 om 14.00 uur. Het bestuur van afdeling Amsterdam van Groei & Bloei nodigt u hier van harte uit. De vergadering vindt plaats in de ruimte van Dynamo aan ’t Van Hofflaan 29-A in Oost/Watergraafsmeer.

Na de vergadering van ongeveer drie kwartier bezoeken we de heemtuin van Park Frankendael onder leiding van een gids. Onze gids kent het park op z’n duimpje en zal ons heel veel kunnen vertellen over wat we daar aantreffen.

Uitgebreide informatie kunt u hier nalezen.

GARDENISTA!

Van 15 tot en met 19 mei 2019 zal de eerste editie van Gardenista plaatsvinden. Een vijfdaags groenfestival met minimaal honderdzeventig deelnemers, dat qua vorm en inhoud anders moet worden dan alle tuinevenementen die Nederland nu kent. Verbinding in het groen, dat is de rode draad die de vijf dagen aan elkaar rijgt. Denk qua sfeer aan een mix van Heel Holland Bakt en Oerol, het beroemde theaterfestival op Terschelling.

Frits, floral designer en bekend van onder meer projecten als het NK Bloemschikken en diverse groene theatershows, is als projectmanager boegbeeld van Nederlands nieuwste groenevenement. Hij is door Groei & Bloei naar voren geschoven om het festival vorm en inhoud te geven. Dat doet hij uiteraard niet alleen, een professioneel projectteam ondersteunt hem. Geen luxe, maar noodzaak. Het project is namelijk omvangrijk. Net als de ambitie. Hij laat drie woorden vallen: Chelsea Flower Show. Dat staat hem voor ogen. Die kwaliteit en impact moet Gardenista gaan hebben. Dat is het ultieme doel. In het eerste jaar hoopt hij al twintigduizend bezoekers te mogen verwelkomen. Meer informatie kunt u nu al vinden op www.Gardenista.nl. Hier zijn ook tickets te koop. Leden van Groei & Bloei hebben recht op 2 tickets met ledenkorting op vertoon van de ledenpas.

Noteer de volgende activiteiten vast in u agenda:

  • zaterdag 11 mei Plantenruil markt bij Klein Dantzig,
  • zaterdag 18 mei bustocht naar Gardenista,
  • zaterdag 29 juni bustocht naar 3 tuinen in Noord-Brabant.

En vergeet niet dat de Keukenhof weer open is!

U ontvangt deze nieuwsflits omdat u zich in het verleden hiervoor hebt opgegeven of omdat u lid bent van Groei & Bloei. Gelet op de invoering van de Algemene verordening Gegevensverwerking (AVG) per 25 mei 2018 willen wij weten of u deze nieuwsbrief ook in de toekomst wilt blijven ontvangen. Wilt u deze nieuwsflits in de toekomst niet meer ontvangen? Klik dan (onderaan) op “meld je af voor de nieuwsflits” om uit te schrijven.

HOU DE AGENDA IN DE GATEN DAN KUNT U BIJVOORBEELD DIE LEUKE WORKSHOP EN DIE INTERESSANTE LEZING NIET MISSEN.

UITERAARD PROBEREN WE ONZE ACTIVITEITEN OOK IN DE MM TE PUBLICEREN, MAAR DAT LUKT HELAAS NIET ALTIJD DOOR HET MOMENT WAAROP DE MM VERSCHIJNT.

IN DE AGENDA OP DE WEBSITE KUNT U DE ACTUELE GEGEVENS ALTIJD TERUG VINDEN.